Bij de Tulpenboom

Bij de Tulpenboom

woensdag 1 februari 2017

Tijd voor wat anders

Beste lezers,

Na ruim twee jaar met veel plezier een plekje op het wereldwijde web te hebben gehad, Bij de Tulpenboom, is het nu tijd voor wat anders. Het bloggen heeft me zoveel gebracht: allereerst contact met lieve, eigenwijze, interessante en stuk voor stuk eerlijke bloggers, bij wie ik de kunst van het bloggen heb afgekeken voordat ik mij hier zelf aan waagde. Met sommigen van hen zal ik het contact echt niet verliezen als het aan mij ligt! Verder waren er trouwe anonieme lezers, ook uit vrienden- en familiekring en mensen uit onverwachte hoek, zelfs uit de kunstwereld die graag een plekje op míjn tulpenboom wilden (kun je je het voorstellen? ik niet!) of mensen die één van mijn foto's wilden gebruiken en dat netjes aan mij vroegen. Heel bijzonder, al die contacten, ik waardeer het echt, allemaal bedankt!! Ook leerde ik anders schrijven dan ik gewend ben, duidelijker, eerlijker, eenvoudiger, al ging dat met vallen en opstaan en kreeg ik veel plezier in het fotograferen voor De Tulpenboom.

Hoeveel plezier het bloggen mij ook gaf, het is nu tijd voor wat anders merk ik. Naast het bloggen is er op dit moment teveel in mijn leven dat mijn aandacht vraagt. Daar wil ik ook mijn volle aandacht voor geven, allereerst als het om mensen gaat die mij na aan het hart liggen, dat doe ik graag. Daarnaast is er mijn dagelijkse werk dat veel van mij vraagt maar mij ook veel terug geeft vanwege allerlei boeiende ontwikkelingen. Niet in de laatste plaats zijn ook mijn interesse in kunst en mijn eigen teken- en schilderactiviteiten op dit moment voor mij een bron van plezier en inspiratie.

Het is al met al veel en dat kost tijd en energie. Ik wil mij meer gaan richten op wat prioriteit moet hebben en gelijkertijd op wat rust geeft. Te zijner tijd komt er misschien weer een gelegenheid om het bloggen weer op te pakken of om in een andere vorm weer een plekje op het web te hebben. Ik zie wel hoe het loopt. Dat laat ik hier dan wel weten. Nogmaals mijn dank voor het meelezen hier Bij de Tulpenboom, het ga jullie goed!

Een hartelijke groet van
Mirjam      


Foto: Lovethispic.com

4 opmerkingen:

 1. He, joh, begrijpelijk, maar jammer. Zal je blogjes echt missen. Stuur je nog een mail over de andere zaken. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik aan een kant ook Vlasje. Ik zal jouw reacties ook zeker missen maar we weten elkaar te vinden! Als het goed blijft gaan, komen we in het voorjaar weer noordwaarts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al is het heel begrijpelijk, toch schrik ik altijd weer van zo'n berichtje. Jammer voor ons en ook voor jezelf, want dit blog is ook een soort van dagboek. Ik wens je alle goeds en wie weet tot ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Willy, leuk dat je weer even voorbij kwam! Je hebt gelijk: aan een kant is het jammer om te stoppen met bloggen maar aan de andere kant geeft het ook lucht. Het is inderdaad een soort dagboek, waar ik nog eens in terug kan "bladeren" want ik heb de berichten nog wel bewaard. Gelukkig zijn we weer in een rustiger vaarwater beland op medisch gebied met mijn man en ook op ander gebied. Dat maakt weer wat meer mogelijk en zodoende broed ik op een vervolg op mijn blog. Als ik daar uit ben, laat ik het hier weer weten!

  BeantwoordenVerwijderen